Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. juli 2000 kl 20.10 Larsen Spesial

Larsen Spesial


NRK1 lørdag 8. juli kl 20.10
Larsen Spesial (4:9)

Bondevik og Brann hos Larsen i kveld

Kjell Magne Bondevik er en sentral gjest hos Rune Larsen i kveldens program. Det er også tidligere Brann-spiller, og nå sportssjef i Brann, Arne Møller samt tidligere Brann-spiller Helge Karlsen. Disse sørger for en munter samtale rundt bordet.

Helge Nilsen var frontfigur sammen med Rune Larsen i bandet \"The Stringers\", som var svært populære på 60-tallet. Helge Nilsen har ikke glemt gamle takter og synger \"Never can tell\".

Kim Kolstad fremstår som sanger i programmet. Han er nok mest kjent som Jens August i tv- serien \"Hotell Cæsar\", men her viser han fram en ny og spennende side ved seg selv.

Studioleiligheten til Rune Larsen får også besøk av tre freske damer fra Ålesund, \"Small, medium, extra large\", som bidrar med sitt innlegg i debatten om kroppskultur.

Maria Haukaas Storeng og Ole Børud synger sammen \"A world without Love\", og vi får også høre melodier fra kjente musikaler. Rundt pianoet til Atle Halstensen samles de alle sammen, til duett med Helge og Rune, til skjønnsang og musikalske overraskelser.

NRK1 lørdag kl 20.10

Bilde
Kjell Magne Bondevik, maestro Atle Halstensen og programleder Rune Larsen (Scanpix/Marit Hommedal)

Programleder Rune Larsen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83