Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 5. mars 2000 kl 19.45 Den sjette dagen

Den sjette dagen (t)

NRK1 søndag 5. mars kl 19.45
Den sjette dagen (8:24)

Forsøksrottene dør

Godseier Mauritz har reist til et forskningslaboratorium i Estland for å teste visse prøver. Han er på hotellet når laboratoriesjefen ringer og forteller om interessante funn. Hjemme på godset driver Svart-Upling med den mer praktiske del av hesteoppdrettet, og han ber Beata om hjelp ved en inseminasjon.

Farhad står stadig midt oppe i sitt eget forskningsprosjekt, nemlig å finne et legemiddel mot senilitet. Han er under voldsomt budsjettpress og har liten tid. Forventingene til sluttresultatet blir sterkt redusert når han en dag finner forsøksrottene døde.

Han frykter for hva som kan skje med Theodor og drar derfor straks til godset. Theodor sitter i kjøkkenet der han med dirrende hender heller i seg resten av Farhads \"vitaminer\".

Britt-Marie og rektor Skovås har et vanskelig forhold, og hun prøver å presse ham til å ta en endelig avgjørelse. Langt bedre stemning er det mellom Stig og Beata. Hun inviterer ham ut på kino, og de avtaler møtes allerede samme kveld.

Victor og Odd gjør en rekke undersøkelser omkring Kickans tragiske dødsfall. Den siste meldingen som Odd har mottatt på sin pc lyder: Sannheten finnes i fortiden, og fortiden er alltid nær! Victor og Odd går inn i kirken og prater med Fader Uno. Han gir uttrykk for at Kickan neppe kjørte seg i hjel av egen vilje.

Kan Kickans død ha noe med Felicias død å gjøre?

Søndag NRK1 kl 19.45

Svensk kriminalserie i 24 deler
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53