Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 23. desember 1998 kl 21.30 Filter classic: - til glede for nye seere

Filter classic: - til glede for nye seer

NRK2 onsdag 23. desember kl 21.30
Filter Classic

Filterreportere med tilbakeblikk
I disse hektiske førjulstider løper vi gatelangs uten annet i tankene enn å få tak i de siste gavene og fylle hjemmene våre med klementinduft og bake pepperkaker i alle fasonger. Noen få tenker på hva julen egentlig er. En av dem er Lasse, som lager sin egen, helt spesielle jul.
I denne 2. utgaven av U: Classic fortsetter serien i fem deler som viser noen av de beste filterreportasjene som er blitt laget. Alle de åtte programlederne, Mari, Kim, Lasse, Lisa, Christer, Yngvild, Geir Henning og Thomas, viser høydepunktene i U: Filter fra det siste halvannet året.

Christer går i seg selv. Han har bestandig vært utrolig fiksert på pupper, altså kvinnebryster. Han tenker på pupper hele dagen. Store pupper og små pupper. Denne fikseringen har vært så sterk at det føles som et problem. Christer bestemmer seg for å gå til psykolog med problemet sitt.

Kim synes det er vanskelig å forholde seg til de store og fjerne tingene, slik som for eksempel verdensrommet og politikk. Det er de små tingene som opptar Kim. Ting som sykkelbjeller, gateskilt, støv på gulvet og underbukser.
Thomas tester sine evner som morsom fyr. Han tror nemlig at det å være morsom er et bra sjekketriks. Men det er vanskelig når man ikke har den nødvendige lille spiren av en stand-up komiker i seg. Han snakker også med Harald Eia om det å være morsom når man skal sjekke damer.

Mari vet at et kjæresteforhold ikke alltid er like supert. Hun forteller en historie om det å ha kjæreste, det å ikke ville ha kjæreste og det å gjøre det slutt.
NRK2 onsdag kl 21.30
Reprise NRK1 29.12. kl 16.00

Egenprodusert fakta fra NRK2
For mer informasjon: Synne Kjelstad, tlf. 23042694
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf. 23048123