Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 5. februar 1999 kl 19.00 Som Tracey ser det

Som Tracey ser det (t)

NRK2 fredag 5. februar kl 19.00
Som Tracey ser det

Og livet er fullt av hemmeligheter...
Sofokles sa: Gjør intet i hemmelighet, for tiden ser og hører alle ting - og avslører alt. Temaet i Tracey Ullmans show i kveld er nettopp hemmeligheter.
Ullman avslører for seerne i kveld sitt hemmelige baderom på kontoret. Datteren til den fallerte skuespillerinnen Linda Granger oppdager sammenhengen mellom morens hemmeligholdelse av fødselen og TV-karrieren hennes.
Drosjesjåføren Chic forklarer endelig hvorfor alle betror sine mest intime detaljer til ham, mens Hennes Kongelige Høyhet avslører sine private tanker i et møte med Salmon Rushdie.

Om serien
Den prisbelønte skuespilleren Tracey Ullman har den unike egenskap at hun kan ikle seg hvilken som helst personlighet og få det til å virke troverdig - og morsomt. Serien er bygget opp rundt Traceys evner som komediespiller og talent for å være \"kameleon\". Hun spiller selv alle figurene som hun for øvrig har kreert alene.
Tracey Ullman har mottatt flere Emmy- priser for sin innsats i \"Tracey takes on..\" Prisene i kategoriene beste komedie, musikk, underholdningsserie, makeup og kostymedesign gikk til hennes nyskapning.
Tracey Ullman er best kjent for \"The Tracey Ullman Show\" og filmen \"Plenty\" hvor hun spilte mot Meryl Streep.
Som Woody Allen har sagt det: \"Tracey Ullman er et geni!\".
NRK2 fredag kl 19.00

Amerikansk komiserie
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
I hovedrollen: Tracey Ullman
Produksjonsselskap: HBO