Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 26. september 2009 kl 19.55 De ukjente

Jenteslaget

Stian Barsnes-Simonsen flankert av Lene Kongsvik Johansen og Marit Voldsæter på venstre side, og Henriette Brusgaard og Anne Rimmen på høyre side. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Stian Barsnes-Simonsen flankert av Lene Kongsvik Johansen og Marit Voldsæter på venstre side, og Henriette Brusgaard og Anne Rimmen på høyre side. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Stian Barsnes-Simonsen er flankert av to strålende jentelag i kveldens program. Det er komikere og journalister – hvem er de best menneskekjennerne?

I kveldens "De ukjente" skal komikerne Lene Kongsvik Johansen og Marit Voldsæter kjempe mot Henriette Brusgaard og Anne Rimmen. Ikke om heder og ære, men for å unngå å bli sendt ut i vikartjeneste… De sistnevnte er aktuelle i serien "Elixir" på NRK1 søndager.

I løpet av dette programmet skal deltakerne kunne plassere yrkene bussjåfør, dyretolker, pianist, pianostemmer og lege på de seks ukjente i panelet.

Om serien
Stian Barsnes-Simonsen er programleder for "De ukjente" der to lag bestående av to kjente mennesker skal prøve å plassere seks gitte yrker på seks helt ukjente personer.
Spørsmålet er hvor gode er yrkesutøverne er til å "lyve på seg" et annet fag enn det de driver med. Hvor gode er kjendisene til å gjette? Hvor langt vil de gå for sin overbevisning?

Lagenes valg underveis vil medføre til dels dramatiske konsekvenser. Hvis man plasserer feil person i et yrke, blir "straffen" at lagene må ut i vikartjeneste i nettopp det yrket. Hvordan dette går, vil selvsagt TV-seerne få følge meget nøye med på!


Egenprodusert underholdningsprogram
NRK Underholdning 2009
Prosjektleder: Stig Karlsen, stig.karlsen@nrk.no
Programleder: Stian Barsnes-Simonsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41/909 55364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no