Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 20. oktober 2008 kl 21.25 Puls ekstra: Singellivet

Ekstra-Puls om samliv

Puls ekstra: Singellivet: Programleder Gry Blekastad Almås har gjester i studio til å snakke om singellivet. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Puls ekstra: Singellivet: Programleder Gry Blekastad Almås har gjester i studio til å snakke om singellivet. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Puls sender i høst fire ekstra programmer om temaet samliv. Sendingene skal handle om henholdsvis singelliv, utroskap, skilsmisser og barn som lever med adskilte foreldre.

Det første programmet sendes i kveld, og de neste tre sendes 27. oktober og 17. og 24. november. Dette er alle direktesendinger, med mulighet for seerne å delta gjennom nettet. I studio sitter folk med ulik innfallsvinkel og diskuterer og svarer på spørsmål fra seerne.

Sex og singelliv
Første sending ser på singellivet. Hvordan er det å leve alene? Hvorfor er vi alene? Hva slags krav stiller vi? Hvordan er det å bli alene etter et samliv? Hvor representativt er "Sex og singelliv" for single nordmenn?

Puls` faste samlivsekspert Sissel Gran kommer i studio, det samme gjør journalist og forfatter Pernille Dysthe, og forsker og forfatter Preben Z.Møller, samt flere gjester med tanker om det å leve alene.

nrk.no/puls er det mulig å komme med innspill allerede nå.

Sendingene går først direkte på NRK1 kl.1930 samme kveldene.

Egenprodusert helsemagasin (2008)
Prosjektleder: Charlotte Myhrvold, tlf 922 41 574
Vaktsjef/progamleder: Gry Blekastad Almås, tlf 918 12 678
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no


LENKER
  • nrk.no/puls