Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 26. august 1999 kl 21.10 Toppmøte

Toppmøte

NRK1 torsdag 26. august kl 21.10
Toppmøte (kommune- og fylkestingsvalget)

Fersk leder til utspørring

Odd Roger Enoksen fra Senterpartiet er den av partilederne som kommer til Grosvold og Teigene med minst erfaring som leder. Han tok over etter Anne Enger Lahnstein tidligere i år, og fikk da plass i Regjeringen som kommunal- og regionalminister.

Selv om Enoksen er relativt ny i sin gjerning som partileder har han lang politisk erfaring. Han begynte som leder i Andøy SP, som også er hans hjemkommune, i 1975 og satt da tre år. Deretter kom han inn i sentralstyret i partiet, før han ble leder for Nordland SP i 1996. Derfra var veien kort til nestlederstolen i partiet, og han tok altså tidligere i år opp stafettpinnen fra Lahnstein.

Etter at han overtok ledervervet fikk han plass i Regjeringen der han fikk det litt stormfullt akkurat i starten. Nå er det imidlertid partiet sitt og dets kampsaker foran kommunevalget som er samtaleemnet, og i kveld får vi se hvordan den nye lederen klarer seg i den situasjonen.

Om programlederne
Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene har vært programledere sammen før. Sist var det Tv-aksjonen som hadde disse to rutinerte fjesene som frontfigurer.
Anne Grosvold har i disse dager startet opptakene på \"Bokbadet\", som hun har tatt over etter Eva Bratholm. Ingolf Håkon Teigene er som vanlig nyhetsanker i \"Dagsrevyen\".

NRK1 torsdag kl 21.10

Egenprodusert valgsending fra Nyhetsdivisjonen
Programledere: Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18