Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 29. november 2003 kl 21.50 Med hjartet på rette staden

Søt hevn

David (David Lonsdale) (t.v.) forteller en bekymret Vernon (Geoffrey Hughes) ( t.h) at en gammel forretningspartner er på jakt etter ham (Foto: Yorkshire TV)
David (David Lonsdale) (t.v.) forteller en bekymret Vernon (Geoffrey Hughes) ( t.h) at en gammel forretningspartner er på jakt etter ham (Foto: Yorkshire TV)
Politietterforskeren Clive Denby kommer uventet til Aidensfield og skryter av at han skal sette i gang en topp hemmelig overvåkningsoperasjon i området. Han er også Mikes gamle studiekamerat.

Denbys arrogante holdning blir ikke bedre når han fryder seg over å ha kommet lengre i sin karriere en Mike. Mike vil ikke la seg irritere, men bestemmer seg likevel for å ta en videregående politieksamen.

Nervøst møte
Samtidig er Igor Saukas fra Litauen på jakt etter sin gamle forretningspartner Vernon. Vernon blir svært bekymret for hva besøket egentlig gjelder. Han solgte en gang Saukas paraplyer som lekket, og dette kan være et forsøk på å ta igjen.

Lite vet Saukas om at han er målet for Denbys hemmelige etterforskning. Denby tror Saukas er en spion, og at Vernon er innblandet.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde "Med hjartet på rette staden" på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 11)
I rollene: bl.a. Clare Calbraith, Jason Durr, Derek Fowlds, Philip Franks, William Simons, Geoffrey Hughes og Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57