Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 25. mai 2004 kl 19.55 Båtliv

Viktige forberedelser

En strålende fornøyd Mette har begynt forberedelsene til Færderseilasen. (NRK-Foto: Anne Liv Ekroll)
En strålende fornøyd Mette har begynt forberedelsene til Færderseilasen. (NRK-Foto: Anne Liv Ekroll)
Mette starter oppladningen til Færderseilasen ved å delta i en regatta. Jack har problemer med båten, mens Ragnar gjør alt for at kona skal få komme til Norge.

Det er mye som skjer i båthavna i Son i kveldens episode. Mette og jentebåten har meldt seg på i en lokal klubbregatta. Dette vil være en ypperlig forberedelse til Færderseilasen. Men Mette får det travelt når barna skal seile mini-regatta samtidig, og to av mannskapet melder avbud.

Havnesjefen Bjørn har lenge irritert seg over at båteierne ikke bruker riktig fortøyningsutstyr. Nå vil han sørge for alle følger reglene. Jack får et teknisk problem med måleinstrumentene på yachten sin, men han mener han kan klare å fikse det selv. Henning strever med å pusse opp trebåten sin, og nå har han fått en ny tidsfrist. Ragnar prøver båten for første gang i år. I tillegg må han inn til politiavhør for at kona Linda skal få oppholdstillatelse i Norge.

Om serien
Serien er på ti episoder og handler om fem båteiere og familiene deres, som nyter båtlivets gleder i Son. Havnesjef Bjørn er også en sentral skikkelse i serien. Han sørger for at alt går pent for seg i havna og at folk følger reglementet.

Serien er laget av Storyteller Film og TV som også stod bak seriene "Campingliv" og "Sydenliv".

NRK Underholdning
Produksjon: Storyteller Film og TV AS
Regi: Rune Obrestad og Erland Øverby
Prosjektleder, NRK: Per Selstrøm, 23 04 77 64
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, 23 04 78 53


LENKER
  • Les mer