Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 1. desember 2011 kl 21.30 Lydverket

Hvor er alle rockerne hen?


I kveldens utgave av lydverket får vi et gledelig gjensyn med plateaktuelle Marit Larsen, og vi får treffe de aller største superstjernene på DJ- himmelen: Tiësto, Skrillex og David Guetta. Men hvor i all verden har det blitt av de hardbarkede rockerne?

Dagens artister kommer enten fra "Idol" eller fra skolebenken og er for det meste nydusja og blogger om trening og kosthold, mener mange. Hva mister vi egentlig når vi mister de ekte rockerne? Artistene som lever som musikken de lager, med sex, drugs og rock "n" roll? Vi blir med Backstreet Girls på en fysisk og metaforisk reise til rocke-ektehetens bisettelse.

Stjernemøte
Du får møte ringreven DJ Tiësto, tronarvingen DJ Skrillex og en av verdens største stjerner akkurat nå - DJen David Guetta. Er det disse gutta som har tatt over som de nye rockestjernene?

Marit Larsen LIVE!
Etter braksuksessen med The Chase (2008), førsteplasser både i Norge og i Tyskland, klubbturnéer, festivalturnéer og nesten to år i koffert, er Marit Larsen tilbake. En skrivepause i New York har skaffet henne en haug nye, fantastiske låter. Nå er en av Norges fremste artister og låtskrivere klar med ny plate. Og da spiller hun selvsagt på Lydverket.

Egenprodusert musikkprogram 2011
Programleder: Asbjørn Slettemark
Pressekontakt: Sarah Jordanson Fauske, Tlf: 415 06 747 / 23 04 40 64
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: info@nrk.no, tlf: 815 65 900