Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 7. mai 2010 kl 21.25 Detektimen: Kalde spor

En kaldblodig handling


Gemma forsøker å ta sitt eget liv på 30-årsdagen sin. 12 år tidligere ble hun voldtatt og kastet utfor en bro sammen med broren sin. Han døde, hun overlevde så vidt, og saken ble aldri oppklart.

Noe får Peter Boyd (Trevor Eve) til å se nærmere på saken, selv om kollegene ikke forstår hvorfor. Spencer (Wil Johnson) lurer på om sjefen er begynt å bli for gammel for jobben. Men ved hjelp av den alltid så dyktige kriminalteknikeren Eve (Tara FitzGerald) gjør de et avgjørende gjennombrudd i saken.

Om serien
Den nye serien av "Kalde spor" byr på dystre øyeblikk og vanskelige saker. En ondskapsfull nonne, et samuraisverd, desperate banditter, markspiste lik, en voldtatt og skrekkslagen kvinne som løper naken nedover veien, - er noe av det Peter Boyd og hans team må håndtere.

Peter Boyd (Trevor Eve) er tilbake i jobb etter at han har mistet sønnen sin, og er om mulig, enda mer hensynsløs og pågående i arbeidet sitt. Teamet har fått et nytt medlem, DC Kat Howard (Stacey Roca). Kriminaltekniker Eve (Tara FitzGerald), som har fått seg ny kjæreste, oppdager ting om ham som får hårene til å reise seg på ryggen.

Britisk krimserie fra 2009
Produksjon: BBC
Orginal tittel: Waking the Dead, series 8.
I rollene: Trevor Eve som Peter Boyd, Sue Johnston som Dr. Grace Foley, Wil Johnson som Spencer Jordan, Stacey Roca som DC Kat Howard, Tara FitzGerald som Eve, Felicite du Jeu som Stella Goodman, m.fl..
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900