Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 8. september 2002 kl 23.05 Våre små hemmeligheter

Frustrasjon og kjærlighet

Evan (Samuel Johnson), Alex (Claudia Karvan) og Kelly (Deborah Mailman) kjemper videre i andre episode av
Evan (Samuel Johnson), Alex (Claudia Karvan) og Kelly (Deborah Mailman) kjemper videre i andre episode av "Våre små hemmeligheter". (Foto: Southern Star)
Kelly er flyttet inn i leiligheten til Evan og Alex, og nå må hun trøste Alex som har hatt sex med Jason. Alex har svart samvittighet ettersom Jason er forlovet med hennes beste venninne, Gabrielle.

Alex og Jason har hatt sex på taket, med Kelly som tilskuer. Aldri mer, tenker Alex, og sier samtidig neitakk når Gabrielle inviterer henne på middag. Gabrielle insisterer imidlertid, og Alex innfinner seg i venninnens leilighet. Gabrielle blir forsinket på jobben, og igjen befinner Alex seg alene med Jason…

Kelly organiserer innvielsesfest, og da kan litt av hvert skje. Det blir tilløp til dramatikk når Andrena som er forelsket i Evan, beskylder ham for å være hemmelig forelsket i Alex. Alex på sin side har problemer med å se både Gabrielle og Jason i øynene, særlig når Gabrielle gledesstrålende forteller at de har giftet seg samme ettermiddag.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vekket enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: ”The Secret Life of Us”
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Hilde Ljøen, (tlf. 23 04 72 36)