Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 22. februar 2001 kl 21.45 Advokatene

Advokatene (t)

NRK2 torsdag 22. februar kl 21.45
Advokatene (12)

Etisk dilemma

En god venn sender bud på Bobby og Eugene. Et grusomt syn møter dem - mannens nyfødte barnebarn er død av kvelning.

Nok en gang befinner Bobby og Eugene seg i et etisk dilemma. Ting tyder på at de har med en drapssak å gjøre, og de har nå to valg: enten tilkalle politiet og fortelle om kvelningen, eller skjule beviser. En gal beslutning kan få følger for deres gode rykte.

Lindsay og Jimmy har også fått en ny sak å ta seg av. De skal forsvare en mann som overlevde et skipsforlis. Nå er han beskyldt for å ha drept en kompanjong for å redde sitt eget liv under forliset.

Om serien
Vi er inne i seriens tredje sesong, og som tidligere er det i rettssalen storparten av handlingen utspiller seg. Bobby Donnell og hans medarbeidere sliter med stadige konflikter mellom sin samvittighet og rettslige ekspertise. De har slått seg til ro med at moralsk tvetydighet er en del av livet, enten det gjelder i advokatsammenheng eller på det private plan.

Men forandringer har skjedd. Firmaet Donnell & Associates er blitt til Donnell, Young, Dole & Frutt. Også resepsjonist Rebecca Washington (LisaGay Hamilton) er tilegnet partnerskap. En misfornøyd Jimmy Berluti (Michael Badalucco) derimot, må jobbe opp enda et års erfaring før han stiller i samme klasse som Bobby Donnell (Dylan McDermott), Eugene Young (Steve Harris), Lindsay Dole (Kelli Williams) og Ellenor Frutt (Camryn Manheim).

Lindsay Dole var den av medarbeiderne som gikk inn for at Bobby skulle gi sine ansatte partnerskap, men hennes ambisjoner stopper ikke her.

NRK2 torsdag kl 21.45
Blir også sendt tirsdag på NRK1

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: The Practice
I rollene: Dylan McDermott, Camryn Manheim, Lara Flynn Boyle, Kelli Williams, Michael Badalucco, Steve Harris og LisaGay Hamilton.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
1. Bobby (Dylan McDermott) og Eugene (Steve Harris) befinner seg i et etisk dilemma. (Foto: 20th Century Fox)