Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 14. oktober 2005 kl 19.55 Beat for beat

Gamle og nye krefter

Øyvind Brandtzæg, Ingrid Bergstrøm, Guri Schanke og Göran Fristorp er kveldens gjester hos Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Øyvind Brandtzæg, Ingrid Bergstrøm, Guri Schanke og Göran Fristorp er kveldens gjester hos Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Göran Fristorp og Guri Schanke er for veteraner å regne i showbiz. I kveld møter de fremtidens stjerner i Øyvind Brandtzæg og Ingrid Bergstrøm.

Göran Fristorp og Guri Schanke er to folkekjære artister de fleste kjenner til. Begge har i en årrekke gledet sitt publikum, både i Sverige og i Norge. Göran er nemlig en sann norgesvenn og har sågar vurdert å flytte over grensen. Men, foreløpig nøyer han seg med en høstturné i Norge…

Med seg på laget har han Guri Schanke som går for å være en svært allsidig artist. I de senere årene har hun også livnært seg som foredragsholder for næringslivet. Guri har spilt store roller på norske scener rundt om i landet, og hun gjorde et uforglemmelig inntrykk i musikalen "Les Miserables" i 1988. Den lille damen med den store stemmen elsker tunge ballader og har et særlig forhold til musikalen "Chess". Mon tro vi får høre den verdenskjente duetten "You and I" i kveld?

På det motsatte laget er Ingrid Bergstrøm og Øyvind Brandtzæg. Begge er noen år yngre enn sine motspillere, og begge er for tiden aktuelle med Trønderlag Teaters 100-årsjubileumsrevy. Ingrid har en forkjærlighet for countrymusikk, mens Øyvind stort sett kan like det meste.
Ingen tvil om at disse to vil bidra med muntre toner og varierte låter i kveld!

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer