Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 12. oktober 2010 kl 22.30 Ta en Tattoo

Historiene bak


Amerikanere spesielt er kjent for å ha en dypere mening bak hver eneste tatovering. Programleder Morten Skovdahl blir derfor svært overrasket da han hører hva utelivsbaronen Sverre Goldenheim har å fortelle fra tatoveringsstolen.

Sverre Goldenheim vil nok sjokkere de fleste med sine personlige historier bak tatoveringen han får i kveldens episode av "Ta en tattoo". En mann ved navn "Puddingen" har også sine historier å by på. Han velger konsekvent en blanding av vitser og protestplakater når han skal tatovere seg.

Da derimot programleder Morten på 90-tallet bestemte seg for å ta en tattoo, fulgte han trenden og endte opp med en tribal-tatovering. Nå vil han forsikre seg om at han ikke går i samme fella, og ser derfor nærmere på dagens trend.

Ukas tatovør
Ukas tatovører er kvinnen bak tatoveringene på Puddingens kropp, nemlig Aztri og sjefen hennes Noi. I kveldens program tegner de hvert sitt forslag til Mortens nye tatovering, som de konkurrerer med 5 andre tatovører om å få lage. Jurymedlemmet vi møter denne gangen, er Mortens faglige alibi, nemlig tatoveringsdommeren Carl Bergsvik.

Om serien
NRK og Limelight Film & TV har laget Norges første tv-serie om tatoveringer! Gjennom seks episoder følger vi programleder Morten Skovdahl i hans jakt på den ultimate tatovering.

Med seg på veien har han sin mentor Super’n (også kjent som en del av Berserk-mannskapet), 7 tatovører som tegner hvert sitt forslag til den nye tatoveringen, og en egen jury som skal hjelpe Morten å ta det avgjørende valget. Juryen består av Gerd Liv Valla, Alex Rosén, Jenny Skavlan, Mortens døtre Charlotte (10) og Ida (7) og tatoveringsdommer Carl Bergsvik.

Programserien inneholder også tatoveringshistorie, messer, tabber, inspirasjon, kjendiser, eksperter, tips og triks. Alt pakket inn i selvironi, humor og galskap.


Underholdningsserie i 6 deler
Produsert av: Limelight Film og TV A/S for NRK (2009)
Programleder: Morten Skovdahl
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/975 252 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, info@nrk.no, tlf 815 65 900