Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 4. mars 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 torsdag 4. mars kl 16.00
Dream Team (10:64)

Georgina møter Lucy

Dean (Darren Morfitt) har fremdeles ikke blitt kvitt Georgina (Clemency Burton-Hill) og får hakeslepp da han finner henne sammen med kjæresten Lucy (Kate Farrah) på en kafé.
Georgina finner Lucy under en treningsøkt i et helsestudio, og spør om hun vil være med og ta en kopp kaffe. Den intetanende Lucy synes det høres hyggelig ut og blir med. Georgina kommer med det infame forslaget at Lucy bør gjøre Dean sjalu ved å flørte med en annen mann. Dean blir sjokkert da han ser sine to kvinner i dyp samtale. Hva er det de snakker om?
Conor (Michael Legge) har dratt sin kos til hjemlandet Irland, til klubbens store fortvilelse. Klubbleder Michael Jacobs (David Hunt) beordrer treneren Frank Patcham (John Salthouse) til å dra og hente ham . Klubben har tross alt betalt en formue for Conor.

Om serien
I denne britiske dramaserien følger vi de målbevisste gutta i Harchester United fotballklubb på og utenfor banen. Gjennom tøff trening og harde kamper kjemper de for å bli \"Dream Team\" i FA Premier League.
Det britiske selskapet SKY1 satset stort på \"Dream Team\". Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45.
Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England, spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Når skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.

NRK1torsdag kl 16.00
Tidligere sendt NRK2 22.9.98

Britisk dramaserie
Produsent: SKY1 (1997)
Regi: Alister Halum
I hovedrollene: Ron Aktkinson, Bill Fellows, Clinton Kenyon, Kate Farrah, Darren Morfitt, Sam Loggin, Michel Legge, John Salthouse

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56