Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 26. februar 2007 kl 19.30 Puls

Går ikke ned i vekt

Åsmund, Torunn, Elin og John Trygve er deltakere i Bedre Puls. Her er de sammen med programleder Helene Sandvig. (Foto: Morten Heckmann)
Åsmund, Torunn, Elin og John Trygve er deltakere i Bedre Puls. Her er de sammen med programleder Helene Sandvig. (Foto: Morten Heckmann)
Hva har mest betydning for hvor stort vekttapet blir når man legger om livsstilen? Dette blir tema i kveldens episode av Bedre Puls.

Torunn Olsen er 44 år og den eldste deltakeren i Bedre Puls. Selv om hun både har lagt om kostholdet og blitt betydelig mer aktiv, synes hun ikke hun får uttelling på vekten. På en måned har hun gått ned bare 2 kilo, og hun sier at om hun ikke hadde vært med i serien, ville hun ha gitt opp.

I kveldens program besøker også samlivsekspert Sissel Gran programleder Helene Sandvig. De skal blant annet snakke om hvordan man kan gjøre det slutt på en mest mulig ålreit måte.

Bedre Puls
Jon Trygve (23), samboerparet Elin (30) og Åsmund (31), og Torunn (44) ønsker alle å komme i bedre form. De har til felles at de har et for stillesittende liv med ensidig og dårlig kosthold, og det er mange år som skiller mellom deres reelle og fysiske alder.

Gjennom et halvt år skal de få tett oppfølging med personlig trener og kostholdsekspert, og målet er å komme i bedre form, få større overskudd og økt livskvalitet og minske forskjellen mellom den reelle og den fysiske alderen deres. For øke sjansene til å lykkes har deltakerne også skaffet seg egne heiagjenger som enten består av kolleger eller venner.

Flermedial satsning
I tillegg til tv-sendingene kan du følge "Bedre Puls" på Puls sine nettsider. For det er nemlig ikke bare de fire vi ser på skjermen som har mulighet til å komme i bedre form. På nettsidene vil du finne tester og kostholds- og treningstips.

Puls-marsjen
I forbindelse med Bedre Puls på TV, arrangeres også Puls-marsjen på nettsidene, nrk.no/puls.

Ved å bli med i Puls-marsjen kan du få visualisert effekten av noe de fleste av oss gjør hver dag – nemlig å gå. Bruk en skritteller og registrer skrittene dine hos Bedre Puls på nett. Hvor langt du går, vil bli visualisert på et norgeskart. Vi starter på Nordkapp 8. januar, og avsluttes 30. april. Da kåres vinneren som får en reise til Roma i premie.

Egenprodusert magasinprogram fra NRK Fakta
Programleder: Helene Sandvig
Prosjektleder "Bedre Puls": Ida Scheie
Prosjektleder, Puls: Kjersti Mo
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900info@nrk.noLENKER
  • Les mer