Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 23. oktober 2007 kl 19.55 Drømmerollen

Hvem fortjener å få drømmerollen?

Noman Mubashir er programleder for serien. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Noman Mubashir er programleder for serien. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
De seks siste finalistene kjemper i kveld om å få gå videre i kampen om selveste drømmerollen. Etter de to siste tirsdagene har jentene vært i ilden og for to av dem brast håpet om å få rollen som Kathy Selden i "Singin’ in the rain" i Oslo Nye teaters oppsetning. Hvem blir de fem jentene som overbeviser seerne i kveld og får gå videre til neste runde? Og hvem får minst stemmer og ryker ut av konkurransen?

Etter en knallhard audition på teateret i vår sto åtte jenter igjen, klare for å kjempe om den gjeve rollen. I kveld skal de siste seks jentene overbevise om sine musikalske talenter. Stem på den av jentene du synes er best, og vær med på å avgjøre hvem som skal få spille den kvinnelige hovedrollen mot Kåre Conradi når teppet går opp på Oslo Nye Teater i januar!

Om programmene
I løpet av syv direktesendte programmer skal åtte jenter bli til en. Den heldige som til slutt står igjen vil få oppfylt drømmen om å spille Kathy Selden i "Singin’ in the rain". Jentene får hver uke tildelt nye utfordringer som de skal løse, alt fra duetter, utdrag fra rockemusikaler, dansenummer og stepping. Ved å gi din stemme bestemmer du hvem som skal få gå videre til neste runde. I hvert program vil fagjuryen gi sin vurdering av kandidatene, men de har ingen stemmerett. Den av jentene som får færrest stemmer går ut av programmet, mens de andre jentene går videre. I finaleprogrammet vil to jenter stå igjen og en vil til slutt stå igjen med drømmerollen.

Noman Mubashir er programleder for serien og følger jentene gjennom oppturer og nedturer, både i treningsuken mellom sendingene og direkte i studio.

Fagjuryen består av Svein Sturla Hungnes, Marianne Skovli Aamodt og Marit Voldsæter.

Underholdningsserie i åtte deler
Produksjon: MTV Mastiff
Prosjektleder NRK: Per Selstrøm 23 04 77 54/90 87 85 34/ Kerstin Asplund 23 04 95 66/90 855995
Pressekontakt: Karoline Berg 23 04 94 86/901 08 954

TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no