Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 26. februar 2005 kl 18.30 Johnny og Johanna

Dramatikk på intensiven

Johnny (Michael Hansson) ligger på intensivavdelingen etter bilulykken. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johnny (Michael Hansson) ligger på intensivavdelingen etter bilulykken. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johnny er alvorlig skadet etter bilulykken og ligger på intensivavdelingen. Johanna er rystet. Hun mister matlysten og blir veldig stille. Hun tenker hele tiden på Johnny, og til slutt får pappa lirket ut av henne at hun klandrer seg selv for det som har skjedd.

Begge foreldrene prøver så godt de kan å forsikre henne om at alt blir bra til slutt, men hos alle lurer frykten for at kanskje ikke Johnny blir helt den samme selv om han våkner fra koma.

Johanna og mamma får høre at Johnny sannsynligvis kommer til å våkne snart, så Johanna skynder seg glad til sykehuset. Men da hun kommer inn, får hun sjokk. Johnny ligger urørlig i sengen og ser slettes ikke bedre ut!

På venterommet møter Johanna en fyr som sitter og venter på nytt om faren sin. Han er også engstelig, men prøver å trøste Johanna så godt han kan. Jack (Jonathan Harket) får overtalt henne til å gå inn på rommet til Johnny en gang til for å se om han puster.

Om serien
Gjennom 12 episoder på lørdagene fremover skal vi få møte igjen gjengen i "Johnny & Johanna". Men det er én stor endring – 14 år gamle Michael Hansson har tatt over rollen som Johnny etter Nikolai Djupesland.

Serien begynner i kjærlighetens tegn. Johanna oppdager hva det er å være forelsket og at hun faktisk er veldig glad i stebroren sin, Johnny, etter at han blir utsatt for en fryktelig ulykke.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard, Alexander Langset, Jonathan Harket, Aksel Torvik Knutsen, Marie W. Kristiansen, Victoria Ose, Alemka Pinjo, Mikkel Bratt Silset og Trond Brænne.

Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf 23 04 86 96/995 39 252