Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 14. mars 2003 kl 23.50 Den tredje vakten

Familietrøbbel

Kim Zambrano (Kim Raver, t.v.) vurderer forsoning med eksen, Jimmy (Eddie Cibrian). (Foto: Warner Bros.)
Kim Zambrano (Kim Raver, t.v.) vurderer forsoning med eksen, Jimmy (Eddie Cibrian). (Foto: Warner Bros.)
Kim Zambrano får et behov for å lappe sammen familien sin igjen. I et anfall av nostalgi tenker hun tilbake på hvordan livet var med Jimmy.

Kim Zambrano får sjokk da hennes unge sønn Joey blir tatt for brannstiftelse på en klassetur. Hendelsen får Kim og eksmannen Jimmy til å revurdere oppdragelsen av sønnen, og Kim begynner å tenke at kanskje det ville være best for ham om foreldrene ble sammen igjen.

Jimmy har lenge vært sammen med Brooke, men Kim ser ikke henne som noen hindring av betydning. Hun begynner å drømme om at hun og eksmannen kanskje har en fremtid sammen likevel.

Det viser seg å være en feilvurdering. Det hele ender med at Kim havner i en voldsom krangel med Brooke, noe som umulig kan være i beste interesse for sønnen som nå har så store problemer.

Om ”Den tredje vakten”
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice ”Bosco” Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Les mer:
NBCs sider: http://www.nbc.com/Third_Watch/about/index.html
Diverse: http://search.msn.no/results.asp?cfg=SMCINITIAL&srch=5&FORM=AS5&RS=CHECKED&v=1&q=third+watch

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: sidsel.linden@nrk.no, tlf. 23 04 98 41


LENKER
  • http://www.nbc.com/Third_Watch/about/index.html 
  • http://search.msn.no/results.asp?cfg=SMCINITIAL&srch=5&FORM=AS5&RS=CHECKED&v=1&q=third+watch