Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. november 2006 kl 23.15 Sopranos

Tony og Christopher

Tony Soprano (James Gandolfini) oppdager et og annet om sin nærmeste partner. (Foto: HBO)
Tony Soprano (James Gandolfini) oppdager et og annet om sin nærmeste partner. (Foto: HBO)
På hjemtur fra et forretningsbesøk i Pennsylvania tar Tony og Christopher feil av veien og roter seg bort. Dermed får de tid til å bli ordentlig godt kjent med hverandre igjen, nesten som i gamle dager.

Christopher minner Tony på hvor nære bånd de to har. Var f.eks. ikke Christopher den første til å opplyse Tony om at gamlekjæresten Adriana tystet til de føderale myndighetene? Etterpå bare forsvant Adriana.

Dagen etter turen til Pennsylvania har Christopher fått råd til å kjøpe et nytt hus til seg, sin nye kjæreste Kelli og barnet de venter.

På den katolske helgenen Sankt Elzars dag treffer Carmela på moren til Adriana, og får beskjed om at hun tror Christopher myrdet hennes datter. Carmela forteller dette videre til Tony.

Neste gang Christopher og Tony møtes, er Tony ikke lenger så sikker på sin partner.

Om serien
Handlingen er lagt til New Jersey, like ved New York. Dette er kjerneområdet for Tony Soprano og hans familie, både i privat og profesjonell forstand. Tony strever med å holde rivaliserende gjenger unna, samt å opprettholde en skjør maktbalanse innad i sin egen gruppe. Myndighetene er stadig i hælene på Tony, men foreløpig har han lykkes i å holde dem unna.

Samtidig må han forsøke å være en god og ansvarlig ektemann, noe han ikke alltid har like stort hell med. Konfliktene har vært mange med kona Carmela, sønnen A. J. og søsteren Janice. Så det er kanskje ikke så rart at Tony har hatt behov for å lufte sine frustrasjoner hos psykiateren Dr. Jennifer Melfi.

Innkjøpt amerikansk dramaserie (2005)
Originaltittel: The Sopranos (Season 6)
Episodetittel: The Ride
Produsert av: HBO
I de viktigste rollene: James Gandolfini (Tony Soprano), Lorraine Bracco (Dr. Jennifer Melfi), Edie Falco (Carmela Soprano), Dre De Matteo (Adriana La Cerva), Michael Imperioli (Christopher Moltisanti), Dominic Chianese ("Junior" Soprano), Steven van Zandt (Silvio Dante), Tony Scirico (Paulie Walnuts), Steve Buscemi (Tony Blundetto), Jamie-Lynn Discala (Meadow Soprano), Robert Iler (Anthony Soprano jr.)
Pressekontakt: Steinar Dahl, 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Les mer