Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 8. juni 2000 kl 21.45 De gode og de onde

De gode og de onde (t)

NRK2 torsdag 8. juni kl. 21.45
De gode og de onde (10:15)

Skygger fra fortiden

Enken etter en av Elvis\' kolleger fra politiet bestemmer seg for å offentliggjøre en korrupsjonssak. Dermed setter hun sitt og datterens liv i fare, og ber Elvis om hjelp. Elvis på sin side blir stilt ansikt til ansikt med ubehagelige sannheter fra fortiden.

For seks år siden ble Elvis\' beste kamerat og kollega Johnno drept på jobb. Uten at noen visste det, hadde den avdøde ført dagbok over en illegal virksomhet hvor noen korrupte politi- og forretningsmenn samarbeidet. Johnnos enke, Wendy, synes nå det er på tide å offentliggjøre dagboken, og selvsagt finnes det folk innen begge greiner som prøver å hindre henne i å gjennomføre planene sine.

Når Wendy ber Elvis om hjelp til å beskytte henne, må han samtidig finne ut hvem det er som skremmer henne, og hvorfor. Etter hvert avslører han en rystende hemmelighet fra fortiden...

Om serien
Elvis Maginnis befinner seg midt imellom to verdener, og mer enn noe annet ønsker han å løsrive seg fra den kriminelle verden. Derfor starter han sitt eget vaskeri. Verken familien eller hans tidligere arbeidsgiver, politiet, vil imidlertid la ham være i fred, og stadig tester de hans lojalitet. Begge parter vil ha ham til å gjøre \"en siste jobb\", men den påståtte \"siste jobben\" dukker opp igjen og igjen. Det viktige for partene synes å være at Elvis har kontakter på begge sider av loven, og det gjør ham uunnværlig når det dukker opp problemer som ingen andre klarer å løse.

Elvis har to lojale venner som alltid står ved hans side. Den ene er sauehunden Reuben, den andre er den fyrige rødhårede Stella, vaskeriets butikksjef.

NRK2 torsdag kl 21.45

Australsk dramaserie
Originaltittel: Good Guys and Bad Guys
I hovedrollen: Marcus Graham
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf 23 04 72 36