Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 24. februar 2005 kl 22.30 Melonas

Den rette for deg

Stine, Kristin og Pernille på catwalken. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Stine, Kristin og Pernille på catwalken. (Foto: Ole Kaland, NRK)
I kveldens Melonas blir det dypdykk i det romantiske sjekkeprogrammet "Den rette for deg". Her er målet å finne frem til den personen som passer best for en singel mann eller kvinne.

I tillegg møter vi et par i sengetrøbbel, en gammel turner på sjekker´n, fortvilte strippere og garvede scenearbeidere som kaller seg crewet. Crewet er svært viktig for at det som skjer på scenen til enhver tid er best mulig forberedt.

Og rallycross-jentene er på farten igjen.

Om serien
Melonas-jentene Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim er tilbake med ti nye programmer. Nytt i denne runden er at trioen hver uke parodierer et tv-programkonsept som også er rammen rundt programmet. Eksempler er Frokost-TV, Barne-TV, chat, quiz og forbruker-tv.

I tillegg presenterer de et vell av sketsjer. Blant annet tar jentene for seg skidress, spiritisme, interiørarkitekter, drillpiker, skilsmisse, gruppesex, dating, pupper, brudebilder og svømmeføtter.

Stine, Pernille og Kristin spiller selv i alle sketsjene. I andre roller finner vi blant andre Håvard Bakke, Morten Østhus og Vegar Hoel.

Egenprodusert humorserie fra NRK Underholdning
Av og med: Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
Vises også i Nett-TVLENKER
  • Les mer