Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 13. februar 2007 kl 21.30 Den tredje vakten

Vold på åpen gate

Finney (Josh Stewart). (Foto Warner Bros)
Finney (Josh Stewart). (Foto Warner Bros)
Veteran-konstabel Sully har lært opp Davis, som i sin tur lærer opp nybegynneren Finney. Og de to får kjørt seg hardt i ukens episode av "Den tredje vakten".

Midt i New Yorks gater klikker det for en bilfører som sitter fast i en trafikkork. Skuddene er rettet mot et foreldrepar og deres tenåringssønn. Foreldrene faller døde om.

Sønnen, Stephen, unnslipper kulene og stikker fra stedet. Men da konstablene Davis og Finney kommer ilende til, blir også de skutt på. Begge rammes av kulene.

Fanatiske sekter
Detektiven Yokas avslører enda en bisarr sekt i New York. Denne gang dreier det seg om et barnemord, og sekten fråtser i porno for pedofile og misbruk av barn. Også Cruz har grunn til å riste på hodet etter innsynet hun har fått i en fanatisk religiøs sekt. Vampyr-dyrkeren Dante forsøker å lokke Yokas med på en samling i hulen hans.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Sterke navn står bak "Den tredje vakten": hovedproducere er Christopher Chulack ("Akutten"), John Wells (bl.a "Akutten" og "Presidenten"), Edward Allen Bernero ("NYPD Blue") og Brooke Kennedy ("Miami Vice").

Amerikansk dramaserie (2004)
Originaltittel: Third Watch (Season 6)
Kveldens episode: How Do You Spell Belief?
Produsert av: Warner Bros. USA
Med: Molly Price (Faith Yokas), Coby Bell (Ty Davis Jr.), Nia Long (Sasha Monroe), Anthony Ruivivar (Carlos Nieto), Skipp Sudduth (John "Sully" Sullivan), Tia Texada (Maritza Cruz), Jason Wiles (Maurice "Bosco" Boscorelli), Cara Buono (Grace Foster), Josh Stewart (Brendan Finney) og Bonnie Dennison (Emily Yokas)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Les mer