Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 19. juli 2002 kl 20.30 Campingliv

Livet går sin gang på Larkollen

Tore venter på sin kjære Britt Lise. (Foto: Rubicon TV)
Tore venter på sin kjære Britt Lise. (Foto: Rubicon TV)
I kveld forbereder Tore en velkomstfest for sin kjære Britt Lise som har vært på ferie i Spania. Bjørn er i ferd med å bygge en solid platting til forteltet sitt, men det byr på noen praktiske utfordringer...

Gunnar er ivrig på dykkerkurset sitt, til tross for at han har vannskrekk. Frykt skal overvinnes! Nå skal han gjøre sitt første dykk i sjøen.

Fruen Sonja slanker seg og blir med på aerobicstrening, noe som er helt nytt for henne.

Lillegull vil gjerne overvinne tunnelskrekken og gjør et nytt forsøk på å kjøre gjennom den fem kilometer lange Vinterbrotunnelen.

Om Campingliv
Campingliv er en dokumentarserie på åtte deler som følger livet på Larkollen Camping gjennom en sommersesong. Vi følger ti faste feriegjester på campingplassen, og sammen med dem får vi se hvordan en campingferie kan arte seg på godt og vondt.

Tore (54) er bestyrer. Han startet jobben i fjor, og har kun drevet campingplassen en sesong sammen med kona Britt Lise (50).

Sonja (49) har campet på Larkollen i ni år sammen med ektemannen Gunnar (47). De liker det bedagelige livet. Sonja er ikke helt fornøyd om dagen, hun har fått et vektproblem og skal prøve å slanke seg denne sommeren

Freddy (31) og Gry (31) har aldri vært på camping før. De har kjøpt en brukt vogn og skal teste ut campinglivet sammen med barna.

Lillegull (55) tilbringer mesteparten av året på campingplassen sammen med sin lille hund Shiba.
Gøran (26) har vært her hver sommer siden han var seks år. For fire år siden kjøpte han egen vogn og har fått plass ved siden av familien.

Bjørn (45) og familien har feriert på Larkollen ett år tidligere. I år har de kjøpt seg ny campingvogn og har fått en ny plass.

NRK Underholdning
Produksjon: Rubicon TV
Foto og regi: Rune Obrestad og Erland Øverby ("Vi er Vål'enga")
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956