Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 30. juli 2006 kl 19.45 Hjarte i Afrika

Far på besøk

Den britiske familien med
Den britiske familien med "mine" og "dine" barn får en tøff start i Afrika. (Foto: All3 Media)
Evan og Olivias far kommer på besøk til Afrika, og vil gjøre alt han kan for å få barna tilbake til England. Sarah er rasende, mens Rosie har hjemlengsel og håper at han får viljen sin: Det vil bety at de alle må reise tilbake.

Vil faren ombestemme seg når han ser hvor godt barna trives i sine nye omgivelser? Og hva hvis Evan eller Olivia faktisk vil tilbake og bo hos faren sin?

Samtidig har Rosie fått jobb på en lokal bar, og det blir tøffere enn både hun og familien har trodd. Allerede første kvelden bryter det ut slåsskamp, og hvem redder Rosie? Den heltemodige naboen og konkurrenten Tate…

Om serien
Danny Trevanion (Stephen Tompkinson) er en kjent og velansett veterinær. Han behandler hunder, katter og andre husdyr – en jobb som etter hvert får et rutinepreg. Han er enkemann og far til tenåringen Rosie (Lucy-Jo Hudson).

Danny har nylig giftet seg for andre gang, med tobarnsmoren Sarah (Amanda Holden).

En dag får Danny plutselig en litt mer uvanlig pasient. En ape er illegalt smuglet fra Afrika til England, der den han små sjanser til å få et verdig liv. Veterinæren og hans dyrekjære familie tar en vågal beslutning: De skal reise til Afrika for å returnere apen til dens rette habitat.

Det som begynner som en litt annerledes ferie, utvikler seg snart til en langt større utfordring for den engelske familien.

Innkjøpt dramaserie fra All3 Media (2005)
Originaltittel: Wild at Heart
I de viktigste rollene: Stephen Tompkinson (Danny Trevanion), Amanda Holden (Sarah), Lucy-Jo Hudson (Rosie)
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup, 23 04 77 51/92 01 55 79
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 (mail: info@nrk.no)