Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. september 1999 kl 19.55 Øystein og meg

Øystein og meg (ttv)


NRK1 lørdag 18. september kl 19.55
Øystein og meg (1:8)

Backstadgutane er tilbake!

Øystein Bache og Rune Gokstad er tilbake med nye sketsjer, gamle låter, dumme spørsmål, evige sannheter, nye hvite dresser, Backstadgutane og Lompisene.
Nytt denne gangen er en krimføljetong, hvor vi møter verdens rikeste detektiver, Røkke og Gjelsten. Disse driver et noe utradisjonelt politiarbeid og har en bøs afro-amerikansk sjef, nemlig bestefar Cosby - Earle Hyman.

Tre brødre i syden
\"Tre brødre i syden\" er en annen føljetong. Her møter vi Bård, Per og Bror Paus fra Nordvestlandet. Bror får vi imidlertid aldri se. Han kjører kamera. Noen vil huske brødrene Bård og Per fra den norske Grand Prix-sendingen tidligere i år.
I syden støter brødrene på ymse problemer, damer og børst for eksempel. Brødrene drikker ikke, men damene er det verre med. Det å leie moped og å smøre seg inn med riktig solfaktor er ikke problemfritt for Nordvestlandets sønner.

Seere i alle aldre
- Til å begynne med så vi for oss en sendetid litt sent på fredag, sier Rune Gokstad, sånn litt kultaktig fredag. Men det ble sendetid på lørdag i stedet. Og det er jo hyggelig, da, at vi har seere i alle aldre, fra åtte år og opp til eldre damer.
- Det er ganske pussig, sier Øystein Bache, at ungene lærer seg sketsjene våre utenat og spiller dem for hverandre!
I tillegg til musikkvideoer og sketsjer vil programmene inneholde en post som bygger på det tidligere \"Skytterhjørnet\", men aktørene her får ikke lenger oppholde seg i samme kommune som skytevåpnene, så derfor kan de i stedet ønske velkommen til \"Villmarkshjørnet\".
Lompisene er to mystiske herrer i ubestemmelig alder med en tung lompefetisj. De drømmer om eget lompebakeri...

Samkjørte
Øystein Bache og Rune Gokstad har jobbet sammen siden 1985, så de kjenner hverandre svært godt. De har vært programledere for underholdningsprogrammer også, men det er sketsjer og denslags som ligger hjertet nærmest.
\"Øystein og meg\" er skrevet av Øystein og Rune selv, men Knut Nærum har i høy grad en finger med i spillet.
- Han er overordnet tekstredaktør, få med det, sier Øystein.

NRK1 lørdag kl 19.55

Bilde
1. Rune Gokstad og Øystein Bache.
(Foto: Scanpix)

2. Lompisene er to mystiske herrer...
(Foto: Scanpix).

Egenprodusert underholdning
Ved Helge Lyngstad og Stina Greaker
Med Øystein Bache og Rune Gokstad
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83