Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. mars 2001 kl 22.10 Detektimen: Politiagentene

Detektimen: Politiagentene (t)


NRK1 fredag 23. mars kl 22.10
Detektimen: Politiagentene (28)

Jakten på de forsvunne millionene

Ellen MacKenzie går under jorden i et kvinnefengsel kveldens episode av \"Politiagentene\". Oppdraget hennes er å bli kjent med en ung kvinne som er dømt for å ha drept mannen sin.

Nancys døde ektemann var en finansrådgiver som underslo millioner av dollar ved å lure intetanende investorer. Pengene er aldri kommet til rette, og nå skal spaningsenheten prøve å finne ut hvor pengene har tatt veien. Håpet er at Nancy skal sitte inne med viktig informasjon, og at hun vil betro seg til MacKenzie.

De to kvinnene deler celle, og saken tar en uventet retning når MacKenzie får mistanke om at Nancy kanskje ikke har gjort det hun er dømt for. Samtidig viser det seg at det er flere enn politiet som er på jakt etter de forsvunne millionene.

Om serien
Den australske serien \"Politiagentene\" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

I serien følger vi en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Tre menn og to kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv som er dypt plantet i det kriminelle miljøet. Ellen MacKenzie, kalt \"Mac\" (Anita Hegh), har hatt en lynkarriere i politiet og er spaningsgruppens operative leder. Sjefen Bernardo Rocca (Joe Petruzzi) er gruppens trygge klippe og er på vei oppover karrierestigen. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Oscar Stone (Ian Stenlake) er gruppens klovn, og han er et geni når det gjelder å skape nye identiteter.

NRK1 fredag kl 22.10

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers (serie 2)
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
Med Peter Phelps, Anita Hegh, Joe Petruzzi, Kate Kendall og Ian Stenlake
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 (helene.amlie@nrk.no)

Bilde
Politiagent Ellen MacKenzie blir plassert i en celle i et kvinnefengsel i kveldens detektime.