Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 7. november 2003 kl 19.55 Beat for beat, tone for tone

Syngende skuespillere

I kveld inntar skuespillerne
I kveld inntar skuespillerne "Beat for beat". F.v. Ingar Helge Gimle, Marthe Werring, Ivar Dyrhaug, Ingrid Jørgensen og Hallvard Holmen. (NRK-foto: Ola Kaland)
Som skuespiller må du tre inn i mange ulike roller. I kveld trår Ingar Helge Gimle, Marthe Werring, Ingrid Jørgensen og Hallvard Holmen til som sangstjerner i "Beat for beat".

Mange forbinder nok Ingar Helge Gimle med hans sleske rolle som Arne Marcussen i Hotel Cæsar, men i kveld viser han seg fra en langt mer sjarmerende side. Ivar Dyrhaug lokker fram sangeren i Gimle og de andre skuespillerne som er gjester i kveld.

Foruten Ingar Helge Gimle, stiller Marthe Werring på Trond Nagell Dahls lag. Hun studerer ved Det Kongelige Danske musikkonservatorium i København, og har blant annet spilt hovedrollen i musikalen West Side Story sammen med Kåre Conradi. Hun hadde også en rolle i Kristin Lavransdatter.

Gisle Børge Styve får i kveld hjelp av Ingrid Jørgensen og Hallvard Holmen. Jørgensen gikk ut av Teaterhøgskolen i 1990, og har siden spilt i oppsetninger som "Tusen år og like blid" og "Some Day My Prince Will Come".

Holmen har også gått på Teaterhøgskolen, og er nå ansatt på Det Norske Teater. Han har blant annet spilt i tv-serien "Brigaden" som ble sendt på NRK1 i vår, og "De besatte" som går på NRK1 i høst.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I vårsesongen hadde serien et snitt på 1 148 000 seere med en markedsandel på 70 prosent. Dette er åttende sesong for den populære musikkonkurransen, og Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer