Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 16. juli 2010 kl 18.10 Kokkekamp

Kjøkkenbrigaden

Frode Aga, Paula Flores Halvorsen, Rune Gokstad, Line Verndal og Håkon Ramstad (Foto: Bengt Wilson)
Frode Aga, Paula Flores Halvorsen, Rune Gokstad, Line Verndal og Håkon Ramstad (Foto: Bengt Wilson)
Kveldens to kjøkkenskrivere er begge kjent fra NRKs store dramaserie "Brigaden", skuespillerne Line Verndal og Håkon Ramstad. Vi blir også kjent med en ny kokk, Paula Flores Halvorsen. Frode Aga er den andre.

Line Verndal spilte tøff røykdykker i "Brigaden", men huskes kanskje best for rollen som Marit i NRK-serien "Himmelblå".

Håkon Ramstad var hovedskikkelsen, den sindige Trond, i "Brigaden". Senere har han vært på turné i Nord-Norge med forestillingen "Romeo og Julie 25 år etter", og ellers virker det som om historiske spel står hans hjerte nær. Ikke bare har han vært med i "Sinclairspelet", om skottehæren og prillar-Guri på 1600-tallet, han tok også over rollen som biskop i "Spelet om Heilag Olav" da skuespilleren Harald Brenna ble syk.

Om serien
"Kokkekamp" er et britisk konsept, "Ready, steady – cook". Opplegget går ut på at to kjente personer kommer i studio med hver sin bærepose med matvarer for maksimum 100 kroner. I løpet av 20 minutter skal de, godt hjulpet av to profesjonelle kokker, trylle fram en tre retters meny av råvarene. Publikum avgjør hvem som lykkes best.

Mesterkokkene er Frode Aga, Lars Erik Underthun, Paula Flores Halvorsen og Harald Osa. De bytter på å være med i serien.

Rune Gokstad er programleder.

Sendt tidligere.

Egenprodusert underholdning
Programleder: Rune Gokstad
Prosjektleder: Stian Malme
Kontaktadresse for presse:presse@nrk.no, tlf: 41 42 88 00