Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 12. desember 2008 kl 19.55 Bare en mann - Bjørn Eidsvåg

Intimkonsert med Bjørn Eidsvåg

Bare en mann - Bjørn Eisdvåg: Bjørn Eidsvåg fra intimkonserten på P1-scenen. (Foto: Arne Kristan Gansmo/NRK
Bare en mann - Bjørn Eisdvåg: Bjørn Eidsvåg fra intimkonserten på P1-scenen. (Foto: Arne Kristan Gansmo/NRK
I en intimkonsert fra serien P1-scenen varter Bjørn Eidsvåg opp med et utvalg sanger fra tidligere utgivelser og fra det nye albumet.

Bjørn Eidsvågs tekster omhandler livets mangfoldighet som kjærligheten, livet og døden - og håpet. Tekstene berører og beveger. Musikken er melodiøs og stemningsfull, men også full av energi og rytme.

I NRKs intimkonsert med Bjørn Eidsvåg får du oppleve en artist i gnistrende samspill med sine svært dyktige musikere. Og musikknumrene blir av artisten knytter sammen med små anekdoter og lun humor.

Eidsvåg er kjent for sin humor, tilstedeværelse, spilleglede og sin troverdige kommunikasjon med sitt publikum. Bjørn Eidsvåg (f 1954) er norsk musiker og prest. Han har gitt ut 22 album siden sin platedebut i 1976.

Fra P1-scenen
Intimkonserten med Bjørn Eidsvåg er fra serien P1-scenen, innspilt på Marienlyst. Konserten fredag 12. desember på NRK1 er en utvidet versjon.

NRK P1 gjør året rundt opptak fra konsertscener og festivaler landet rundt. Hver fredag kan du høre spennende opptak med de beste artistene ikke bare i Norge, men også internasjonalt.

NRK Underholdning (2008)
Prosjektleder: Hanne Roaldsen
Pressekontakt: Karoline Berg, 23 04 94 86, 901 08 954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no