Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 18. juni 2000 kl 20.30 Fotball-EM 2000: Norge-Jugoslavia

Fotball-EM 2000: Norge-Jugoslavia


NRK1 søndag 18. juni kl 20.30
Fotball-EM 2000: Norge - Jugoslavia

Et steg nærmere

Norge er klar for ny kamp i årets EM. Denne gangen er det Jugoslavia som står på motsatt banehalvdel. Med seier i kveld er Norge et steg nærmere kvartfinale.
Norges motstander, Jugoslavia, kvalifiserte seg etter mye dramatikk i gruppespillet. Både Jugoslavia, Irland og Kroatia hadde sjansen til å ta førsteplassen når lagene gikk inn mot de avgjørende kampene. Da Makedonia vant over Irland, samtidig som Jugoslavia selv spilte uavgjort mot Kroatia, var sluttspillplassen klar, og Jugoslavia spiller altså i gruppe med Norge, Spania og Slovenia i årets EM.
Når det gjelder Norge, har landslagssjef Nils Johan Semb annonsert at kvartfinaleplass er målet. Norge har havnet i en jevn gruppe, og seier mot Jugoslavia er innenfor rekkevidde.

Schlessin Stadion
Kampen foregår på Schlessin Stadion i Li?ge, hjemmearenaen til Standard de Li?ge der Kjetil Rekdal spilte tidligere. Arenaen er bygget i 1984 og har kapasitet til 30.000 publikummere. Stadionet er renovert i anledning europamesterskapet og er bygget etter modell av et typisk engelsk stadion.

Arne Scheie kommenterer kampen.

NRK1 søndag kl 20.30

Sending fra NRK TV-Sporten
Kommentator: Arne Scheie
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18