Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 3. mars 2009 kl 20.40 Dansestjerner

Dansestjerner

Tolv håpefulle fantastisk dyktige dansere meldte seg på den amerikanske dansekonkurransen Step It Up & Dance. Vises på NRK3 i høst. (Foto: NBC)
Tolv håpefulle fantastisk dyktige dansere meldte seg på den amerikanske dansekonkurransen Step It Up & Dance. Vises på NRK3 i høst. (Foto: NBC)
Tolv av Amerikas største dansetalenter er samlet i Los Angeles. Her blir det en fantastisk konkurranse, hvorav en vil bli en stor stjerne. Serien gikk i USA våren 2008.

Med 100 000 dollar i premiepotten er det duket for intriger og rivalisering. Men først skal deltagerne bli kjent, og hva er bedre da enn en kveld på byen i LA!

Elisabeth Berkley og Jerry Mitchell er mentorer for de tolv deltakerne. Og den verdenskjente koreografen Jamie King, som arbeider med Madonna, Ricky Martin, Christina Aguilera og Spice Girls, gir dem en skikkelig utfordrende oppgave i kveldens premiere-episode.

Jamie King deler danserne i to grupper og sier at de har en kveld på å lære seg dansen til Spice Girls "Spice Up Your Life". Etter en lang kveld med øving, skal danserne gjøre audition og vise hva de kan. Og hvem kommer som gjestedommer? Jo, ingen ringere enn Spice-girl Scary Spice – Mel B. En danser ryker ut – men hvem?

Serien er sendt tidligere.

Innkjøpt serie fra NBC
Originaltittel: Step It Up & Dance
Kontakt Programinformasjon, tlf: 23 04 78 46
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no