Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 6. august 2001 kl 22.30 Kjærlighet i det 21. århundre

Fantasier

Anna er sykepleier med en blomstrende fantasi. Hun er kjæreste med Sean, og egentlig er sexlivet helt flott, men det stopper henne ikke fra å fantasere om "unormal" sex.

Anna skulle gjerne fortelle det til Sean, men hun er redd han vil føle seg utilstrekkelig. I stedet betror hun seg på jobben til Alice. Alice får blant annet høre om Annas kåte fantasier som handler om Sean og den yngre broren hans, Mattie.

Til slutt samler likevel Anna nok mot til å snakke med Sean, og de setter i gang en rekke rollespill. Senere på kvelden, etter det første rollespillet, er de ute på gaten. Anna dytter Sean inn i en port og drar ned smekken hans. Hun elsker risikoen for å bli oppdaget, men det er verre for Sean. Han er tilbøyelig til å tro at det Anna ønsker er sykt.

Men øvelse gjør mester, det gjelder også Sean. En mørk kveld befinner paret seg på en øde stasjon, hvor Sean setter på Anna håndjern og truer med å drepe henne. Neste kveld avtaler de det samme, men da Sean er forsinket og Anna, kledd i bare bh og truse, blir tilsnakket av en fremmed mann, blir hennes fantasier nesten virkelighet…

Om serien
”Kjærlighet i det 21. århundre” er en serie novellefilmer fra produsentene bak serien ”Queer as Folk”. Serien tar for seg kjærlighet og forhold i det nye århundret, hvor hver episode – sett fra et kvinneperspektiv – handler om alle de fikse ideene, skuffelsene, gledene og feiltrinnene slike forhold er nødt til å føre med seg.


Britisk produksjon Channel 4
Originaltittel: ”Love in the 21st Century”, ep. 5: “Fantasies”
Med Tracy Whitwell, Anna, Tommy Tiernan som Sean, Alison Swann som Alice og Colin Farrell som Mattie.
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83