Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 11. juli 1999 kl 19.00 Sunnivas Kassa blanka

Sunnivas Kassa blanka (ttv)


NRK1 søndag 11. juli kl 19.00
Sunnivas Kassa blanka (6:6)

Skribenter på \"Kassa blanka\"

Til sitt siste program i serien \"Sunnivas Kassa blanka\", har presten Sunniva Gylver har invitert to svært oppegående medsøstre, nemlig sjefredaktør Ellen Arnstad og universitetslektor i filosofi, Inga Bostad.
- Jeg stiller opp fordi jeg har stor respekt for Sunnivas intensjon, sier Inga Bostad, som ved siden av sin jobb ved Universitetet i Oslo er skribent og ansvarlig for flere bøker om filosofi. - Jeg stoler veldig på at det blir et rom hvor vi har mulighet for dialog. Spesielt synes jeg det er spennende å diskutere med folk som har et stort engasjement og er forskjellig fra meg.
Sjefredaktøren i \"Henne\"
Ellen Arnstad har i fem år vært sjefredaktør i bladet Henne og er også medredaktør i KK.
- Jeg synes det er spennende at Sunniva vil ta opp spørsmålet om hva som egentlig er det gode liv. Selv om det er blitt et moteord, så er jo mennesker interessert i dette temaet.
Ellen Arnstad tror det kan bli en god samtale hvor man kan presse seg selv noen hakk når det gjelder refleksjonsnivå.
- Man har aldri vondt av å stoppe opp og forsøke å sette ord på de viktige ting her i livet.

Om Sunniva Gylver
Dette programmet er det siste i en serie på seks, hvor spørsmål som gjelder tro og livsverdier blir tatt opp. Sunniva Gylver fungerer ikke bare som intervjuer i serien, men er en selvstendig samtalepartner der hun representerer kirkens og sitt eget syn. Til daglig er Sunniva studentprest ved Bislet Høgskolesenter i Oslo, og har tidligere stått bak flere programserier på TV2.

Om serien
Programtittelen henspiller på programmets rekvisitt, nemlig en hvitmalt kasse. Med Speakers\' Corner som parallell skal den inviterte gjesten stå på kassa og komme med en utfordring som samtalen kan gripe fatt i.
- Vi har invitert gjester med svært ulik bakgrunn, både når det gjelder yrke og livssyn. Dette skal ikke være portrettintervju, men en likeverdig samtale med reflekterte mennesker omkring spørsmål som jeg håper vil interessere mange nordmenn.

NRK1 søndag kl 19.00

Bilde
Ellen Arnstad (t.v.) og Inga Bostad er de siste utroperne på kassa til Sunniva Gylver.
(NRK- foto: Ole Kaland)

Egenprodusert religiøst program
Prosjektleder: Egil Stray Nordberg, tlf. 23 04 82 51/926 23848
egil.stray.nordberg@nrk.no
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53