Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 29. august 2003 kl 00.05 Paul McCartneys rock'n road gjennom USA

Greatest hits-show fra Macca

Bli med på Paul McCartneys USA-turné på NRK1 i kveld (Foto: Capitol/MPL Communications)
Bli med på Paul McCartneys USA-turné på NRK1 i kveld (Foto: Capitol/MPL Communications)
Paul McCartney fikk vist frem hele karrieren sin under turneen i USA i fjor, men hovedvekten lå på klassikerne fra tiden med The Beatles. – Jeg tenkte på hva jeg ville ha likt å høre hvis jeg var i publikum, sier han og serverte fansen mange av de største hitlåtene fra sin tid i "The Fab Four". I kveld får du se Macca på scenen, i tillegg til dokumentar-sekvenser fra turné-livet.

Paul McCartneys turné i USA i fjor ble en stor suksess, også superstjernen selv var svært fornøyd. – I stedet for å bli sliten følte jeg meg oppstemt, rett og slett fordi jeg hadde det gøy, forteller han fra turneen.

Stort spenn i låtmaterialet
Konserten inneholder låter fra hele karrieren, og han har også funnet plass til sanger fra tiden med Wings, bandet han hadde med kona Linda McCartney, som måtte gi tapt til kreftsykdommen for fem år siden. Det blir også noen av hans nyeste sanger. Blant annet får vi høre "All My Loving", "Back in The USSR", "Blackbird", "Eleanor Rigby", "Can’t Buy Me Love", "Hey Jude", "Live And Let Die".

Etter å ha tatt USA, Mexico og Japan med storm, er Paul McCartney og hans nye band nå aktuelle i Europa. Norge kom dessverre ikke med på turnékartet denne gang.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk produksjon fra 2002
Kontaktperson: Niels Bierge
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96