Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 13. mai 2013 kl 19.45 Nesevis

Bakerverket


Richard Juhlin og Christopher Sjuve utforsker bakerverkets og duftenes hemmeligheter. Hva er det som gjør at nybakt brød gir oss en følelse av trygghet og gjestfrihet? Og hvordan kan duftopplevelser fungere som en tidsreise?

Om serien
Hvordan er lukten av nordmenn, har vi kollektiv duft som er felles for oss alle? Når skapes dine første duftminner? Hva er lukten av erotikk? Kan vi snuse oss frem til en partner? Og hvordan har det seg at det aller beste av mat og drikke her til lands smaker nettopp som det gjør?

Programlederne Richard Juhlin og Christopher Sjuve og skal opplyse og underholde oss om smak og lukt. De reiser på kryss og tvers for å inspirere folket til å bry seg mer om lukt- og smaksopplevelser.

Juhlin er anerkjent som verdens fremste ekspert på champagne. Richard er æresborger av byen Champagne og Ridder av Det Franske Landbruksdepartementet.

Christopher Sjuve har bakgrunn blant annet som TV-kokk på NRKs Sommeråpent. Han har vært kokk I "Sjuves kjøkken" på VGNett og er nå matredaktør på Klikk.no. Christopher ble kåret til Årets Matformidler i 2007.

Produsert av: Globus Media
Medvirkende: Christopher Sjuve og Richard Juhlin
Regissør: Erik Hannemann
Presseansvarlig: Karoline Berg, 901 08 954
TV-seere kan kontakte Publikumsservice, 815 65 900