Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 12. juni 2013 kl 22.20 Bates Motel

Drama på vinterball


Skolens årlige vinterball er rett om hjørnet. Da Emma ikke har noen å dra sammen, med tilbyr Norman henne selskap.

Kvelden da ballet skal stå, åpner Norma seg for Norman, og forteller mørke historier fra barndommen. På vinterballet ender Norman opp i et trekantdrama, og kvelden får en svært dramatisk slutt.

Om serien:
«Bates Motel» forteller historien om hvordan Norman Bates fra «Psycho» ble den han ble. Vi møter den unge Norman Bates som er langt fra den forskrudde mannen Alfred Hitchcock portretterer i sitt mesterverk. I «Bates Motel» er Norman fortsatt tenåring, men handlingen er satt til nåtid.

Sammen med moren Norma flytter Norman til den lille byen White Pine Bay for å ta over et gammelt, slitent motell. Det skjer stadig noe som motarbeider Motellprosjekt. Norma er likevel fast bestemt på å få stedet på beina og starte et nytt liv med sønnen sin, om hun så må gå over lik.

Mor og sønn Bates har et svært intrikat, intenst og usunt forhold. Når Normans halvbror Dylan dukker opp, kommer det tydelig frem at det ikke bare er Norman som er den merkelige av dem.

White Pine Bay viser seg snart å være langt fra så idyllisk som det ser ut som. I byen skjer mystiske ting, og Norman oppdager at også Motellet deres skjuler en brutal historie.

Amerikansk thrillerserie
Produsert av NBC Universal 2013
Originaltittel: Bates Motel
Med: Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thierot, m.fl.
Presseansvarlig: Jade Josefine Nordahl/ 92403873
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice/ 815 65 900