Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 7. januar 2004 kl 22.30 Team Antonsen

Norges morsomste menn…

Norges tynneste tjukkas og hans team skal underholde det norsk folk. (NRK-foto: Ole Kaland)
Norges tynneste tjukkas og hans team skal underholde det norsk folk. (NRK-foto: Ole Kaland)
… skal ut i krigen igjen. Atle Antonsen, Harald Eia, Bård Tufte Johansen og Kristopher Schau står klare til å underholde det norske folk hver onsdag og torsdag i programserien "Team Antonsen".

- Jeg er selvsagt smigret og lettet over navnet. Ikke minst over at min far endelig kan få se at det ble noe av guttungen. Har man et team rundt seg og et tv-program oppkalt etter seg, så er man i lykkeland. Dette skal bli så fint, mener Atle Antonsen.

De fire programlederne karakteriserer programmet som et eksperimentelt tulleprogram med sketsjer, konkurranser, lek og prating.

- Med to sendinger i uka, må nesten alle ideer brukes. Dermed vil seerne merke at det er et stort spenn fra det banale og bisarre til det velproduserte og smarte. Og av og til ingen av delene. Det beklager vi allerede nå, sier Bård Tufte Johansen.

Nye skandaler?
Bård Tufte Johansen og Harald Eia har skapt overskrifter i fleng, og med Atle Antonsen og ikke minst Kristopher Schau med på laget, er det ikke fritt for at folk venter seg nye skandaler.

- Det blir ikke skandaler når folk over 30 år gjør noe, mener Kristopher Schau.
- Vi håper alltid at det ikke skal bli noen skandaler. Men det er mulig at noen innslag, for noen, kan bli litt følelsesmessig krevende, sier Bård Tufte Johansen kryptisk.
- Folk kan glede seg til uforutsigbarheten, sier Harald Eia som beskriver kvartetten som en fortropp for det som kanskje blir mainstream om 20 – 30 år.

Norges morsomste?
Bård mener Harald er Norges morsomste mann og at Atle og Kristopher gjør programmet komplett. Men siden programmet heter "Team Antonsen", blir de til slutt enige om at det må være Atle som er morsomst.

- Det er alltid han tjukke som er morsomst. Det er derfor Rolv Wesenlund er så morsom. Og Arve Opsal og Benny Hill – alle mine favorittkomikere er store, sier Kristopher. Og Atle er naturligvis helt enig.

- Som teamleder vil det selvsagt være galt av meg å fremheve noen spesielt. Teamet er en håndplukket gjeng fantastisk dyktige fagfolk, satt sammen etter de strengeste kriterier. Alle har sitt spesialfelt de er ledende på. Så for at ingen i teamet skal føle seg oversett, er jeg ikke villig til å trekke frem noen av dem. Jeg er morsomst.


NRK Underholdning
Programledere: Atle Antonsen, Harald Eia, Bård Tufte Johansen og Kristopher Schau.
Prosjektleder: Hasse Lindmo, 90 85 11 80
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18, 98 48 02 78


LENKER
  • Hjemmeside