Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. august 2000 kl 21.10 Landsbylegane

Landsbylegane (t)


NRK1 lørdag 5. august kl 21.10
Landsbylegane (7:14)

Frieri

Andrew overvelder Erica da han frir til henne, men hun avviser frieriet. Hun forklarer det med at han bør gjøre opp med sin døende mor før han begynner å tenke på giftermål. Andrew har imidlertid bestemt seg for å ikke besøke sin mor i Liverpool, og hans stahet irriterer Erica.

Andrew får andre saker å tenke på når den lokal presten oppsøker ham med en mystisk sykdom, og en tenåringsjente som sørger over sin døde søster kommer med et desperat rop om hjelp.

Hos familien Shearer blir David urolig når Clare igjen begynner å vise tegn til manisk-depressivitet. Clares sykdom har tatt kontroll over hele familien, og verst er det for David som virkelig sliter emosjonelt.

- Det må være verst av alt å elske noen så høyt som David elsker Clare, og så ikke kunne gjøre noe for å hjelpe henne, sier Adrian Lukis som spiller David i serien.

Om serien
14 nye episoder i den populære britiske dramaserien \"Landsbylegane\" sendes på lørdager i NRK1 i sommer. Vi skal tilbake til legepraksisen The Beeches i Cardale hvor de tre legene David Shearer (Adrian Lukis), Andrew Attwood (Gary Mavers) og Erica Matthews (Saskia Wickham) jobber tett sammen.

Andrew og Erica klarer ikke lenger å skjule at de er svært tiltrukket av hverandre. Kjærlighetsforholdet mellom de to kollegene får også konsekvenser for jobben de skal gjøre på legesenteret.

I serien møter vi dessuten Davids kone Clare (Fiona Gillies). Etter hvert blir vi også kjent med Norman Shorthose (Clive Swift) som åpner et apotek i Cardale. \"Landsbylegane\" gir dessuten et godt innblikk i livet til innbyggerne i småbyen Cardale.

NRK1 lørdag kl 21.10

Bilde
Andrew (Gary Mavers) frir til Erica (Saskia Wickham) i kveldens episode. (Foto: Carlton)

Britisk dramaserie
Originaltittel: Peak Practice
I rollene: Gary Mavers, Saskia Wickham, Adrian Lukis, Fiona Gillies, Clive Swift
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18