Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 26. juni 2009 kl 21.00 John frå Cincinnati

Bestemor Cissy angrer

Cissy Yost (Rebecca De Mornay) skjønner at hun har gått for langt for å hindre kontakt mellom barnebarnet Shaun og hans mor Tina. (Foto: HBO)
Cissy Yost (Rebecca De Mornay) skjønner at hun har gått for langt for å hindre kontakt mellom barnebarnet Shaun og hans mor Tina. (Foto: HBO)
Cissy har sørget for at Tina er i ferd med å reise fra Imperial Beach uten å ha truffet sønnen Shaun. Men guttens reaksjon får bestemoren til å skjønne at hun har gått for langt.

Shaun overhører bestemoren legge ut om at Tina bare vil treffe ham på grunn av oppmerksomheten rundt ulykken hans. Cissy har også sterke utsagn om Tinas levebrød som pornoskuespiller.

Etter et fortvilet utbrudd, stikker 13-åringen av gårde på skateboardet sitt. Full av skyldfølelse bestemmer Cissy seg for å krype til korset i forhold til Tina.

I denne episoden ser vi også at John begynner å gripe mer og mer direkte inn i enkeltskjebnene i Imperial Beach. Hans evne til å lese tanker og se hendelser uavhengig av tid og sted får avgjørende betydning for blant andre Cissy og Bill.

Om serien
Dramaserien "John frå Cincinnati" kommer fra den amerikanske suksessprodusenten HBO. I den søvnige kystbyen Imperial Beach i California møter vi familien Yost. Den består av tre generasjoner surfere som har havnet på siden av samfunnet.

Den eldste, Mitch, var i sin tid en legendarisk surfehelt, men har nå isolert seg fullstendig. Sønnen Butchie har det gått virkelig galt med. Han er nå en sprøytenarkoman som driver dank. Hans 13 år gamle sønn, Shaun, er nok et stortalent på surfebrettet. Bestemoren hans, Cissy, tar seg av karrieren hans.

Så dukker en mystisk skikkelse opp i byen. Han kaller seg John fra Cincinnati, og skaper mystikk og magi i den lille byen. Snart befinner familien Yost seg i sentrum for uutgrunnelige og mirakuløse krefter som løfter dem ut av en trøstesløs tilværelse.

Amerikansk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: John from Cincinnati
Produksjon: HBO (2007)
I rollene: Bruce Greenwood (Mitch), Rebecca De Mornay (Cissy), Brian Van Holt (Butchie), Austin Nichols (John), Greyson Fletcher (Shaun) m.fl.
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice , tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer