Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 9. august 2003 kl 19.40 Hvilket liv!

Endelig alene

Susan (Zoë Wanamaker) vil heller shoppe antikviteter enn å nyte en weekend alene med Ben. (Foto: BBC)
Susan (Zoë Wanamaker) vil heller shoppe antikviteter enn å nyte en weekend alene med Ben. (Foto: BBC)
For første gang på så lenge de kan huske har Ben og Susan en hel weekend for seg selv. Men dessverre går vidløftige planer om å gjenoppfriske kjærlighetslivet i vasken. For Ben vil heller slappe helt av, og Susan vil heller gå ut å shoppe antikviteter.

De finner ut at de ikke har noe felles, og dette fører til den sjokkerende erkjennelsen at når barna flytter hjemmefra, må de holde ut bare med hverandre. For å redde situasjonen begynner de å lete etter ting de kan gjøre sammen før det er for sent. Som for eksempel å pusse opp toalettet i første etasje.

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hjemme hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene også forplanter seg til tannlegekontoret.

Serien gikk på NRK1 også i fjor sommer, og fortsetter nå med nye episoder.

Britisk situasjonskomedie, serie 3
Originaltittel: "My Family"
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zöe Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Daniela Denby-Ashe (Janey) og Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83