Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 4. februar 2006 kl 21.10 Niern: Fru Jones og jeg

Et vanskelig kjærlighetsforhold

Liam Marple (Robson Green) er en tøff tabloid journalist som i iveren etter å finne noe ufordelaktig om den kvinnelige statsministeren, forelsker seg i henne
Liam Marple (Robson Green) er en tøff tabloid journalist som i iveren etter å finne noe ufordelaktig om den kvinnelige statsministeren, forelsker seg i henne
Liam Marple er en tabloid journalist i toppsjiktet som skriver en spalte under psevdonymet "Fru Jones". I opptakten til parlamentsvalget får han i oppdrag å sjekke litt rundt den kvinnelige statsministeren, Laura Bowden, i håp om å finne noe ufordelaktig om henne. Men Liam får mer enn han ber om når han ser statsministeren i et nytt lys.

Statsministeren kjenner ikke til Liams identitet som den beryktede "Fru Jones". For henne er han en politisk støttespiller som hun forelsker seg i. Han får henne til å glemme både det skrantende ekteskapet hennes og den dalende populariteten blant velgerne. Liam, derimot, er bare på jakt etter det store scoopet. Men etter hvert faller også Liam for Laura, noe som gjør livet hans som "Fru Jones" mer og mer vanskelig.

Som et siste forsøk på å redde karrieren, får Liam i oppdrag å skrive en sensasjonell historie om statsministerens ektemann. Men Liams samvittighet sier ham at han må fortelle sannheten til Laura. Hun blir fortvilet, og paret går hver sin vei. Laura går den siste valguken i møte ensom og følelsesmessig ribbet. Men Liams kjærlighet har forandret Laura til det bedre. Og hun er blitt en bedre politiker.

Spørsmålet er om Liam og Laura finner tilbake til hverandre igjen…

Britisk drama fra 2002
Originaltittel: "Me & Mrs. Jones"
Regi: Catherine Morshead
I rollene: Robson Green, Caroline Goodall, Philip Quast, Keeley Hawes
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83