Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 20. februar 2003 kl 19.30 Ungkarsreiret

Fornem rapper

Mike (Eddie Kaye Thomas) med sin mor Roberta (Mary Gross). (Foto: Warner Bros.)
Mike (Eddie Kaye Thomas) med sin mor Roberta (Mary Gross). (Foto: Warner Bros.)
Rapperen Status Quo nyter stor troverdighet på gata, men er redd for å miste sitt gode navn og rykte når en tv-stasjon vil filme hjemme hos ham. Samtidig oppdager Mike noe om foreldrene som sjokkerer ham.

Grunnen til at Status Quo er redd for å vise frem hjemmet sitt til fansen, er hans eksklusive smak. Rapperens sans for det luksuriøse er ikke forenlig med det bilde han har skapt av seg selv, og han vil at tv-opptaket skal foregå hjemme hos Mike og Euan. Selvfølgelig må alle late som om det er Status Quos egen leilighet. Chau synes dette er en god anledning til å invitere mange jenter til ungkarsreiret .

I kveldens episode får Mike en ubehagelig sannhet rett i fleisen: De kjedelige foreldrene hans er sexpartnere!

Om serien
”Ungkarsreiret” følger livet til Euan, Mike, hans kjæreste Liz og deres kompis Chau, som jobber på en vietnamesisk restaurant rett over gata. Euan en glatt og sjarmerende brite med meget gode talegaver – spesielt i forhold til det annet kjønn. Han møtte sin amerikanske kompis Mike mens de begge studerte i England. Nå er de to glade ungkarene havnet i New York og skal ta fatt på voksenlivet. Skjønt, Mike har kjæreste – noe Euan syns er helt bortkastet når det finnes så mange vakre damer der ute.

Serien er laget av produsentene Paul og Chris Weitz som også står bak storfilmene ”American Pie”, ”Nutty Professor II: The Klumps” og ”Antz”. Britiske Sean Maguire er kjent fra ”Østkantfolk”, og både Eddie Kaye og John Cho spilte i ungdomskomedien ”American Pie”.

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Off Centre
Produksjon: Warner Bros. og Dream Works Productions
Regi: Mark Cendrowski, Gerry Cohen
I noen av rollene: Eddie Kaye Thomas (Mike Platt), Sean Maguire (Euan Pierce), Lauren Stamile (Liz Lombardi), John Cho (Chau Presley), Jason Winston George (Status Quo)
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36