Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 20. april 2007 kl 19.55 Beat for beat

Skuespillermøte i Beat for beat

Beat for beat: Terje Sporsem og Marianne Furevold-Boland, mot Marte Helleseter og Morten Grøtnes på kveldens lag hos Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Beat for beat: Terje Sporsem og Marianne Furevold-Boland, mot Marte Helleseter og Morten Grøtnes på kveldens lag hos Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Skuespiller og sanger Marte Helleseter stiller på lag med komiker og skuespiller Morten Grøtnes. På det andre laget finner vi tidligere barne-TV programleder Marianne Furevold-Boland og standup- komiker og programleder Terje Sporsem.

Terje Sporsem har i vår vært programleder for "Grip mikrofonen" på TV2, og har dermed gått programleder Ivar Dyrhaug i næringen. Men nå er det Terje som skal være deltager og vise egne sangtalenter. Han er ellers en travel mann, og forbereder soloshow til sommeren, samtidig som han i vår inntar en ny rolle som lagkaptein i «9 av 10 nordmenn» på TV2. Med på laget i kveld har Terje Sporsem Marianne Furevold-Boland, kjent fra barne-TV gjennom mange år.

Marte Helleseter og Morten Grøtnes på det andre laget har tidligere spilt i samme revy på Hønefoss, og skulle være vant til å opptre sammen.

Ved tangentene sitter som vanlig laglederne Gisle Børge Styve og Trond Nagell Dahl, programleder er selvfølgelig Ivar Dyrhaug.


Egenprodusert musikkprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Ida Linchausen, tlf 23 04 98 41/402 002 11
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no


LENKER
  • Les mer