Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 15. juli 2009 kl 21.30 Michael Jackson - stjernen vi aldri glemmer

Spesialutgave

Vi feirer karrieren til kongen av pop, her fra coveret på plata «Bad» fra 1987. (Foto: ITN Factual Production/Channel 4 International)
Vi feirer karrieren til kongen av pop, her fra coveret på plata «Bad» fra 1987. (Foto: ITN Factual Production/Channel 4 International)
Se Michael Jacksons siste musikalske live-opptreden på TV.

Programmet ble først sendt i 2001, under originaltittelen "Michael Jackson: 30th Anniversary Celebration, The Solo Years". Da konserten ble sendt på TV i USA hadde den 45 millioner seere, og ble dermed et av de mest sette musikkprogrammene på TV noensinne.

I april og mai i år ble denne 2009-utgaven av programmet laget. Den nye versjonen fanger all den energien og spillegleden som Jackson viste på scenen i Madison Square Garden i 2001.

Motown-hits og solohøydepunkter
Michael og brødrene i Motowns Jackson Five feirer sine egne historiske meritter på den amerikanske Billboard-lista med hits som "ABC," "The Love You Save," "I'll Be There," og "I Want You Back".

Men til tross for de legendariske poplåtene fra tiden med Jackson Five, er det Michael Jacksons fremførelser av sine egne store solohits som står som programmets største høydepunkter, med låter som "Billie Jean," "The Way You Make Me Feel," "Black or White," "Never Can Say Goodbye," og "Beat It".

Programmet er Michael Jacksons siste musikalske live-opptreden på TV.

Sendt tidligere.

Produsert av World Events, LLC for CBS
Originaltittel: Michael Jackson 30th Anniversary Celebration
Pressekontakt: Mette Kamilla Skjong, 23 04 20 33/90 18 38 38
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900