Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 15. juni 1999 kl 19.30 Den kaotiske kokk og hans liv

Den kaotiske kokk og hans liv (t)

NRK2 tirsdag 15. juni kl 19.30
Den kaotiske kokk og hans liv

Gourmetkokken på Vesterbro

Den danske kokken Henrik Boserup driver en liten eksklusiv gourmetrestaurant på Vesterbro i København. På kort tid har \"Formel B\" - som restauranten kalles - blitt svært populær.
Det er Henrik Boserups kjente restaurant \"Flasken og glasset\" som etter en vellykket ombygging har skiftet navn til \"Formel B\".
Man føler seg straks hjemme i de hyggelige lokalene hvor Henrik Boserup i toppform har tid til å ta seg ekstra godt av gjestene sine - som om det var et privat selskap. Spesielt i vinterhalvåret hvor all servering foregår innendørs, må man bestille bord på forhånd for å være sikret plass. Og her kan man spise både frokost og middag. I programmet får vi se hva den tidligere tv-kokken kan varte opp med av lekre retter.

Suksess og nederlag
Henrik Boserup ble alle matglade yndling - både på tv og ute på by\'n i København. Så gikk han konkurs. I kveldens danske dokumentarprogram reflekterer han over det å lykkes og å mislykkes. Han har gjort seg sine tanker om hvorfor ting av og til går galt, og om hvordan det er å starte på nytt.
I programmet får vi dessuten høre gourmetkokkens syn på hvordan mat skal lages. Han snakker også om sin egen holdning til mat. I dag forsøker han for eksempel ikke lenger å overbevise folk om at de må spise sundt.

NRK2 tirsdag kl 19.30

Dansk dokumentar
Originaltittel: Kaoskokkens navle
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41