Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 6. november 2006 kl 23.10 Store studio

Fjorårets sommer i Store studio

Anne Lindmo og Per Sundnes er programledere i Store studio. (Foto: Fredrik Arff)
Anne Lindmo og Per Sundnes er programledere i Store studio. (Foto: Fredrik Arff)
Det er foreløpig klart at forfatter Tove Nilsen og den splitter nye artisten Christel Alsos gjester Store studio i kveld.

Tove Nilsen er aktuell med kjærlighetsromanen "Sommer 2005", om en 53 år gammel kvinnelig forfatter med to tenåringsdøtre – ikke ulikt forfatteren selv.

Organist Petter Amundsen mener han har kommet på sporet av en skatt ved å oppdage at Shakespeares verker var kodet. Kan vi tro på ham? Erlend Loe tror i hvert fall på ham, for han har skrevet boka. Begge kommer til Store Studio.

I tillegg synger Christel Alsos i studio. Den 21 år gamle nordlendingen debuterer på plate rundt årsskiftet, og smakebiten "Come on" spilles allerede på radio.

Om programmet
Store studio er NRKs populærkulturelle mandagstalkshow. Anne Lindmo er fremdeles programleder, mens popreporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i popuniverset. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2006)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no