Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 8. oktober 2009 kl 22.30 True Blood

Den første smaken

I rollene finner vi blant andre Anna Paquin som Sookie Stackhouse, og Stephen Moyer som Bill Compton - den 173 år gamle mannen Sookie er forelsket i. (Foto: HBO)
I rollene finner vi blant andre Anna Paquin som Sookie Stackhouse, og Stephen Moyer som Bill Compton - den 173 år gamle mannen Sookie er forelsket i. (Foto: HBO)
Bill gjengjelder Sookies tjeneste ved å redde henne fra Rattrays-gjengens hevn, og healer den skadede servitrisen med sitt eget blod. Så forlater han henne, midlertidig, med forsterkede sanser.

Etter å ha blitt invitert hjem til Gran til en "bli kjent-fest" med Jason og familien, følger Bill Sookie til en nattlig visitt. De ender opp på Bills falleferdige eiendom, hvor Bill må bekjempe sine iboende vampyrinstinkter i forhold til den medgjørlige Sookie. Men når Sookie senere drar tilbake til Bill, møtes hun av en hel gjeng av Bills blodtørstige vampyrvenner…

Om serien
I en fremtid ikke langt fra nå, har vampyrer kommet ut av kistene sine. Takket være oppfinnelsen av masseprodusert syntetisk blod, trenger ikke vampyrene lenger ty til mennesker for å få dosen sin. Dermed kan de gå fritt, om ikke komfortabelt, omkring blant vanlige mennesker.

"True Blood" er en ny tv-serie fra skaperen av "Six Feet Under".

Produsert av HBO
Originaltittel: True Blood
Kveldens episode: The First Taste
Manus: Alan Ball
Regi: Scott Winant
Pressekontakt: Mette K. Skjong , tlf: 23 04 20 33/90 18 38 38
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900