Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 16. oktober 2012 kl 22.00 Utkant: Tappeluft

Bilmekaniker og glamourmodell


Tappeluft ligger i Langfjordbotn i Finnmark. Her har bilmekanikeren og glamourmodellen Christin bodd så godt som hele livet. Selv om glamouroppdragene ikke akkurat er mange i Tappeluft, er det utenkelig for Christin å flytte.

Programleder Kristoffer Reinsfelt Arnesen besøker Christin Mattilakken Røde, som er en av de få jentene som har bosatt seg i Tappeluft. Hun kan aldri tenke seg å flytte derifra. For hun vil nødig misse spritfylla med kompiser, det ekstremt maskuline mekkemiljøet eller den totalt loco bestevenninna Berit som er over 60.

Om serien
Programleder Kristoffer Reinsfelt Arnesen har gått i fotsporene til folkehelten Oddgeir Bruaset og har nå laget juniorutgaven av «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu»!

Når man ferdes i utkantstrøk i Norge, stiller de fleste av oss spørsmål som: Hva i alle dager er det folk som bor her driver med? Hva fyller de livene sine med? Hva er de opptatt av? Og kanskje viktigst av alt – hvorfor har de valgt å bli boende utafor allfarveg?

Dette skal programserien "Utkant" prøve å finne svar på. Gjennom åtte episoder møter vi åtte ungdommer som av forskjellige årsaker har bosatt seg langt fra kaffebarer, kino og urban ungdomskultur. Gjennom dem blir vi kjent med bygder som Øksendal, Tappeluft, Åmot, Lahppoluobbal, Hellesylt, Unstad, Snåsa og Rødberg.

Underholdningsserie i 8 deler
NRK Ung (2012)
Programleder: Kristoffer Reinsfelt Arnesen
Ansvarlig redaktør: Håkon Moslet
Prosjektleder: Torgeir Engen
Presseansvarlig: Silje Marie Lien, telefon: 23 04 41 01/ 97 52 52 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice: tlf: 815 65 900